söndag 21 november 2010

Hur tänkte vi nu

kan jag inte låta bli att undra när jag ser låda efter låda plockas ur bilen och hur köksbordet fylls med allt flera prylar. Dessutom börjar tålamodet tryta hos oss alla tre, Maken, Äldsta dottern och mig efter en helg med en otrolig massa jobb.

Helgen har förutom (barnens) Farmors begravning bestått av en himla massa röj i lägenheten. Något vi inte alls hade räknat med. Och framförallt inte att det, efter att Maken med brorsöner varit nere en helg för att röja snarare, såg ut som en tromb gått genom lägenheten. Även om Maken sagt att det inte fungerat och bara blivit rörigt kunde vi inte föreställa oss att det skulle vara så rörigt.

Vi tillbringade många timmar i lägenheten med att röja både före begravningen och efter begravningen på fredagen. Först tillsammans med brorssönerna och den yngstas mamma. Efter några timmar åkte de tillbaka cirka 35 milen till Stockholm. Vi skulle bara stanna ytterligare en stund och ta hand om eventuellt köksporslin som tjejerna ville ha och de sista av kläderna. Men det var när vi tog tag i klädhögen inne på sängen vi riktigt förstod hur rörigt det var. I högen hittade vi allt från kläder, tavlor, blöjor. Ja helt enkelt allt du kan tänka dig i en salig röra.

Naturligtvis har vi fått med oss en hel del fina saker hem. Nu gäller det bara att hitta någon plats att lägga dem på. Men först diskar, diskar vi och torkar av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar